Branches

Met meer dan 35 jaar ervaring in diverse branches zijn we trots dat ons bedrijf breed inzetbaar is en in diverse branches ervaring heeft.

Bouw

Staalwerk Huizen B.V. levert maatwerk voor al uw staalconstructies van uiteenlopende aard.

Wij gaan graag elke uitdaging met u aan, of het nu van een handmatige schets is of een compleet uitgewerkt plan.

Wij staan voor u klaar om er een geslaagd project van te maken.

Petrochemie

In ons 35 jarige bestaan hebben wij reeds vele klanten in de petrochemie mogen bedienen. Wij hebben zeer ruime ervaring en expertise opgedaan met het vervaardigen van branderinstallaties aan de hand van uw tekeningen, waaronder gas- en oliebranders,  branderkasten en bijbehorende prefab leiding skids.  Onze kennis en knowhow over het lassen en bewerken van met name hittebestendige staalsoorten is uniek te noemen.

Van branderkast tot de branders zelf en van leidingwerk tot prefab samenbouw …. Staalwerk Huizen B.V. verzorgt het allemaal.

Interieurbouw

Staalwerk Huizen B.V. produceert en levert al meer dan 35 jaar hoogwaardige interieur ontwerpen in staal, rvs en aluminium voor elke denkbare locatie en toepassing.

Van winkel tot horeca inrichtingen en van meubilair op Schiphol tot uw merkspecifieke displays voorzien van uw unieke logo en uitstraling.

Voedingsindustrie

Als toeleverancier voor de machinebouwers in de voedingsmiddelenindustrie is Staalwerk Huizen B.V. bekend met de hoge eisen die worden gesteld in deze branche.

Onze producten die wij vervaardigen zoals machineframes, bordessen en trappen in RVS en aluminium voldoen dan ook aan uw eisen.

Onze CNC gestuurde watersnijmachines snijden nauwkeurig en zonder vervorming de onderdelen benodigd voor uw specifiek machines. 

Weg- en waterbouw

Al ruim 35 jaar houdt Staalwerk Huizen B.V. zich bezig met las en constructiewerkzaamheden voor allerhande toepassingen in de weg en waterbouw. Of het nu staalconstructies betreft zoals het vervangen van overspanningen van sluizen of eenvoudige staalconstructies zoals bordessen en prefab constructies, Staalwerk Huizen B.V. staat klaar om uw wensen uit te voeren. 

Behalve constructie- en laswerkzaamheden of een combinatie van beiden, verzorgen we desgewenst ook de assemblage tot aan de afwerking met een coating of thermisch verzinken aan toe.

Machinebouw

Wij zijn gewend om in nauw overleg met onze opdrachtgevers, zoals ingenieursbureaus en ketelbouwers, speciale apparaten en machines te vervaardigen voor uiteenlopende toepassingen. Van prototype tot serieproductie en inclusief een desgewenst uitgebreid fabricage manual voorzien van o.a. materiaalcertificaten, NDO onderzoeken, lasmethode en lassers certificaten.

Technische kwaliteit, vakmanschap, efficiënte planning en een uitstekende service vormen de kwaliteitspijlers van Staalwerk Huizen B.V.