Diensten

Bekijk hier onze diensten. Heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op!

boostinjay-LvOGj1X2jHE-unsplash
Lastechniek

Bij Staalwerk Huizen B.V. kunt u terecht voor het lassen van staal, roestvaststaal, zwart/wit verbindingen en aluminium. Wij kunnen dit op verschillende manieren voor u verzorgen, zoals MIG/MAG, TIG en SMAW lassen.

20191108_083940
Plaatwerk

Voor al uw enkelstuks en serie plaatwerk opdrachten beschikt Staalwerk Huizen B.V. o.a. over  een moderne guillotineschaar, CNC gestuurde kantbank en  4-rollen wals voor het nauwkeurig vervaardigen van uw gewaardeerde plaatwerk opdrachten in Staal, RVS, aluminium enz.

Omax watersnijmachines
Watersnijden

Staalwerk Huizen B.V. heeft 20 jaar ervaring met het watersnijden van onder meer metaal, hout, koolstof, rubber, schuim, kunststof en graniet enz..

Hiervoor hebben wij drie stuks moderne CNC gestuurde watersnijmachines paraat staan.

Lastechniek en kwaliteit

Bij Staalwerk Huizen B.V. kunt u terecht voor het lassen van staal, roestvaststaal, zwart/wit verbindingen en aluminium. Wij kunnen dit op verschillende manieren voor u verzorgen, zoals MIG/MAG, TIG en SMAW lassen.

Staalwerk Huizen B.V. is in het bezit van een geldig EN 1090-1 certificaat uitgegeven door TUV Nederland. Dit certificaat waarborgt de kwaliteit van onze lasprocessen aan constructiewerken. Laswerk aan leidingwerken kunnen worden uitgevoerd door gecertificeerde lassers onder EN of
ASME normen. Een kwaliteitshandboek met daarin o.a. materiaalcertificaten, lasserscertificaten, NDO onderzoeken en LISL lijsten geven u een helder inzicht in hoe wij uw gewaardeerde projecten hebben vervaardigd.

Onze ruim 35 jaar ervaring op het gebied van constructie en apparatenbouw in combinatie met bovenstaande normen en certificaten waarborgen een constante kwaliteit en afgesproken levertijd.

De guillotineschaar heeft een breedte van 3100 mm en is geschikt voor een dikte tot 6 mm afhankelijk van de materiaalsoort en afmetingen

De CNC gestuurde kantbank heeft een breedte van 3100 mm en een perskracht van 185 Ton.

De 4-rollen wals is uitermate geschikt voor het walsen van een grote verscheidenheid aan cilinders, uitslagen en conussen met afmetingen van maximaal 1500 mm breed  en een dikte van maximaal 8 mm. Naast deze moderne plaatwerk machines beschikt Staalwerk over een grote verscheidenheid aan machines die noodzakelijk zijn om uw plaatwerk tot in detail af te werken.

In samenwerking met ons Zusterbedrijf Watersnijtechniek Nederland zijn we al meer dan 20 jaar specialist in het snijden met WaterJets.

Onze CNC watersnijmachines hebben de volgende afmetingen en capaciteiten:

1x CNC watersnijmachine 4000 x 2000 mm met dubbele snijkoppen, elk met een vermogen van 40PK. Nauwkeurigheid 0,05 mm 

2x CNC watersnijmachine 2500 x 1300 mm met enkele snijkop met een vermogen van 40PK. Nauwkeurigheid 0,05 mm.

Voorraad en levertijd

Door onze grote voorraad van diverse materialen in verschillende diktes, kunnen wij bij de meeste opdrachten werken met zeer snelle levertijden.