Over Staalwerk Huizen

Staalwerk huizen is een flexibel en betrouwbaar constructie en apparatenbouw bedrijf opgericht in 1985, dus meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van staalconstructies, leidingsystemen en apparatenbouw voor projecten in binnen- en buitenland. Onze afnemers zijn o.a. ingenieursbureaus, aannemers, gemeentes en overheid, architecten en kunstenaars. Onze ruime ervaring, vakmanschap en kwaliteit delen wij graag met u bij het ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren van uw kwaliteitsproducten.

Klantgericht

Binnen de interne organisatie van Staalwerk Huizen vervult de klant een centrale functie. Van voorstel tot uiteindelijke productie wordt nauw met u samengewerkt en contact gehouden over de voortgang van uw project.

Kwaliteit

Onze klantgerichte bedrijfscultuur betekent uiteraard ook dat de prijs/kwaliteit hoge prioriteit heeft. Staalwerk Huizen is in het bezit van het EN-1090-1 certificaat uitgegeven door TÜV Nederland waarmee o.a. de kwaliteit van onze laswerkzaamheden wordt gewaarborgd.

Branches

Staalwerk Huizen heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende branches zoals de: Weg-, water- en transport sector, Bouwsector, Apparatenbouwsector, Voedingsindustrie, Petrochemie, Interieurbouw etc.

Werkplaats

Onze ruime goed geoutilleerde werkplaats met o.a. een werkhoogte van ruim zes meter, drie grote overhead deuren, kraanbanen en interne transport middelen staat tot uw beschikking.

Management team

DSC_0001(4)

Niek Boerebach

Directeur

20190916_155524

Wilfred de Vries

Project Manager & werkvoorbereider

51acb64f-c920-44e2-be04-47ef4887bc4e

Ed Brand

Verkoop